Tuesday, January 11, 2011

YUNA INDUK TERBARU(BARU BERTELUR 29/1/11)


*berkenan?????

14 comments:

  1. brapa mau tolak??

    ReplyDelete
  2. hello brader lama tak jumpa...
    kalau mcmni rm150 jer

    ReplyDelete
  3. berapa harga ini ayam??
    pejantan apple berapa?? apa ini ayam masuk grade A??
    bisa hantar indonesia tak??

    ReplyDelete
  4. mana ada apple kat saya
    semua slim2 dah
    itu hari offer 150 sorang pun taknak
    skang saya buat jadi ibu lah
    tunggu anak2nya saja ye pak
    hantar indon tak bisa

    ReplyDelete
  5. bisa kirim email gambar 1 pasang serama yg bagus dan harganya tak? ke ontho2002@yahoo.com. trus boleh tak bagi alamat? ada kawan saya kerja di malaysia.

    ReplyDelete
  6. tiada ayam mau dijuai lagi pak
    nanti kalau ada saya hebahkan ya

    ReplyDelete
  7. ad lg x ank2 ke nk letgo mrh2??

    ReplyDelete
  8. Salam singgah,
    Saya ada bela sepasang serama, saja suka-suka. Betina baru mula bertelur. Saya hairan yang jantan tu tiba2 jadi garang dengan saya. Ada apa2 petua ka mcmn nak buat. TQ.

    ReplyDelete
  9. serama penang,ada lgi ayam betina tuk d jual?tngah mncari

    ReplyDelete
  10. fiq-insyaallah ada tp kena dtg ke reban dulu

    ReplyDelete
  11. abu aiman-terima kasih kerana singgah.jika jantan garang mungkin boleh cuba belainya setiap hari dan mandikannya setiap minggu.mereka mungkin perlukan kasih sayang

    ReplyDelete
  12. mie kedah-betina ramai nak ditolak.silalah datang ke reban dengan menelefon 0125852009

    ReplyDelete
  13. ok2,,2 da ad ank2 2...huhuhuh..penang area mner

    ReplyDelete